Cum cumpăr

Navigand prin site, puteti alege produsele care va intereseaza si le puteti adauga in cosul de cumparaturi apasand pe butonul Adauga in cos , care se afla în dreptul fiecarui titlu din site.

Puteti adauga in cos cate titluri doriti folosind acelasi procedeu.

Daca doriti mai multe exemplare dintr-un anumit titlu , in casuta ce indica cantitatea , modificati cu numarul de exemplare dorit apoi apasati butonulActualizeaza  . Pentru a scoate un produs din cosul dumneavoastra de cumparaturi, treceti la cantitate valoarea 0 apoi apasati butonul Actualizeaza.

Daca plecati si reveniti pe site cosul de cumparaturi va avea produsele pe care le-ati ales deja.


Cum Comand?

1. Pentru a comanda produsele trebuie sa aveti un cont. Daca nu aveti un cont puteti totusi adauga produse in cosul de cumparaturi urmand ca in momentul in care doriti sa comandati sa va creati unul.

Puteti sa va creati un cont apasand pe link-ul Creaza cont nou .

Imediat dupa crearea contului, un mesaj va fi trimis catre adresa dumneavoastra de e-mail pentru verificarea acesteia.

2. Dupa verificare apasati butonul Confirma comanda.

3. Completati toate datele necesare pentru livrare
4. Veti primi un e-mail in care vi se confirma receptionarea comenzii dumneavoastra precum si numarul acesteia. Va rugam verificati corectitudinea comenzii efectuate vizualizand acest e-mail.
In cazul in care exista vreo greseala, puteti anula comanda printr-un e-mail, eventual solicitand modificarile printr-un email la adresa comenzi@firenze.ro .

Cum imi modific sau anulez comanda?

-Daca va razganditi inainte sa apasati pe butonul de plasare a comenzii Confirma comanda , puteti elimina din cosul dumneavoastra de cumparaturi produsele pe care nu mai doriti sa le achizitionati sau puteti modifica amanuntele dorite legate de livrare sau de metoda de plata.

-Daca ati plasat deja comanda, puteti efectua eventualele modificari sau anula comanda numai daca produsele nu au fost deja expediate catre dumneavoastra, trimitand un email la adresa comenzi@firenze.ro

Pentru orice probleme ne puteti contacta comenzi@firenze.ro